Bucureşti: La secţia de la Agronomie studenţii îşi ţin loc la coadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În faţa secţiei speciale de votare nr. 166, amenajată în incinta Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din sectorul 1 al Capitalei, studenţii formau, în jurul orei 13.00, o coadă de aproximativ 150 de persoane.

Unii dintre studenţi au declarat că i-au rugat pe prietenii lor să le ţină loc la coadă. „Stau de foarte puţin timp la coadă, fiindcă mi-a ţinut cineva locul, dar cred că prietena mea a stat cel mult o jumătate de oră. Merge destul de repede“, a spus Florin Oreioru, adăugând că votează, la fel ca şi la primul tur al alegerilor, pentru „o Românie mai bună“.

Gabriel Pascal, student din Focşani, a aşteptat 30 de minute să voteze. El a spus că votează „pentru schimbare“.

La rândul său, Adina Ionescu, studentă din Giurgiu, a afirmat că nu o descurajează coada lungă de votanţi şi că este dispusă să aştepte „şi o oră întreagă dacă trebuie“ pentru a pune ştampila pe buletinul de vot.

„Pot să aştept oricât, şi o oră întreagă, dacă trebuie, deşi este un pic frig. Dacă tot am venit până aici, nu plec până nu voi vota“, a spus studenta, adăugând că votează „cu cel mai bun preşedinte pentru România“.

La secţia specială de votare nr. 166 nu votează numai studenţi, ci şi persoane care lucrează în Bucureşti, însă au domiciliul în alte oraşe din ţară.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite