Bucureştenii din Sectorul 1 al Capitalei, campioni la plata taxelor şi impozitelor cu cardul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locuitorii Sectorului 1 din Capitală se află în fruntea topului celor care şi-au plătit anul acest impozitele cu cardul FOTO Shutterstock
Locuitorii Sectorului 1 din Capitală se află în fruntea topului celor care şi-au plătit anul acest impozitele cu cardul FOTO Shutterstock

Anul acesta, bucureştenii care locuiesc în sectorul 1 al Capitalei sunt în fruntea clasamentului celor care şi-au plătit taxele şi impozitele locale cu cardul. Reprezentanţii Primăriei Sectorului 1 spun că şi anul trecut au fost pe primul loc în România la numărul celor care au plătit cu cardul.

Primăria Sectorului 1 a câştigat, pentru al doilea an consecutiv, competiţia naţională de plată a taxelor şi impozitelor locale cu cardul, organizată de Visa Europe şi băncile partenere din România.

Pentru cel mai mare număr de plăţi a taxelor şi impozitelor cu cardul la 1.000 de locuitori, Primăria Sectorului 1 a primit titlul onorific de „Primăria Viitorului” în cadrul unei festivităţi de premiere ce a avut loc joi, înregistrând 99 de tranzacţii de plată cu cardul la 1.000 de locuitori, în creştere cu 52% faţă de numărul tranzacţiilor realizate anul trecut.

„Cetăţenii din Sectorul 1 reprezintă segmentul social din România cel mai dinamic, productiv şi receptiv la tehnologiile viitorului. Pentru a ţine pasul cu exigenţele comunităţii din această zonă administrativă şi pentru a reduce birocraţia, în Sectorul 1 am introdus tehnologii de ultimă generaţie în plata taxelor şi impozitelor, fie că vorbim de plata cu cardul, plata online prin ghişeul.ro sau plata electronică prin internet-banking. Obţinerea pentru al doilea an consecutiv a acestui premiu ni se datorează mai puţin nouă şi mai mult contribuabililor din Sectorul 1 care au ales în număr foarte mare modalitatea de plată a taxelor şi impozitelor cea mai eficientă şi mai puţin birocratică“, a  declarat primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

Cu această ocazie, Primăria Sectorului 1 şi Visa Europe au premiat  cu tablete mai mulţi elevi cu rezultate şcolare foarte bune, care provenin din familii defavorizate. În cadrul campaniei din acest an a avut loc a doua ediţie a competiţiei naţionale între primării pentru plata taxelor şi impozitelor locale cu cardul. La această competiţie, au fost invitate să participe toate primăriile din România care acceptă acest mijloc modern de plată pentru achitarea obligaţiilor fiscale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite