Brînduşa Novac: În aşa zisul conflict de interese se află toţi managerii instituţiilor de spectacole şi concerte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brînduşa Novac, directorul Circului Globus, precizează printr-un comunicat de presă că a atacat în justiţie concluziile Raportului de evaluare întocmit de Agenţia Naţională de Integritate prin care aceasta aprecia existenţa, în ceea ce o priveşte, a unui conflict de interese.

“Pentru o cât mai corectă informare a opiniei publice fac cunoscut faptul că am declarat recurs împotriva sentinţei Curţii de Apel Bucureşti, pe care o consider netemeinică şi nelegală. Recursul urmează să fie soluţionat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie”, se spune în text.

“În situaţia mea, în aşa zisul conflict de interese, se află toţi managerii instituţiilor de spectacole şi concerte – regizori, scenografi, actori, alţi artişti interpreţi - care au creat în beneficiul publicului , în teatrele şi operele pe care le conduc, în virtutea şi sub protecţia Legii privind dreptul de autor şi drepturile conexe”, mai spune Novac.

“Noi, managerii instituţiilor de spectacole şi concerte, nădăjduim că autorităţile publice vor înţelege, în cele din urmă, că actele de creaţie artistică şi creatorii nu reprezintă faptele de corupţie şi corupţii din societatea românească”, adaugă directorul Circului Globus.

Citeşte şi:

Judecătorii au decis: directoarea Circului Globus, deputata Brânduşa Novac, a încheiat contracte "pe blat"

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite