Biletele VIP pentru concertul Guns N’ Roses - sold out

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biletele la categoria VIP pentru concertul pe care trupa americană Guns N’ Roses îl va susţine la Bucureşti pe 21 septembrie, la Romexpo, au fost epuizate, informează organizatorii, D&D East Entertainment.

Astfel, mai sunt disponibile biletele pentru Golden Circle - în faţa scenei, la preţul de 191,7 lei şi Normal Circle - la preţul de 127,8 lei. Biletele pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim şi pot fi cumpărate din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online, de pe www.eventim.ro.

De-a lungul anilor, trupa Guns N' Roses a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai în Statele Unite ale Americii. Fiecare album Guns N' Roses a intrat în topul Billboard, în multe topuri europene, dar şi în cele din Asia şi America de Sud. Cel mai bine vândut disc al grupului este "Appetite For Destruction", cu peste 38 de milioane de exemplare vândute la nivel mondial. În discografia grupului figurează şase albume de studio, trei EP-uri şi un album live, dar şi multe alte compilaţii.

Celebritatea la nivel mondial este consolidată printr-o serie de turnee şi apariţii la festivaluri importante, având ca punct de referinţă Monsters Of Rock, la Castle Donington, în 1988, unde au cântat în faţa a 100.000 de spectatori.

În prezent, trupa Guns N' Roses este formată din Axl Rose (vocal, pian), Dizzy Reed (clape, pian, sintetizator, backing vocals), Tommy Stinson (chitară bas, backing vocals), Chris Pitman (clape, backing vocals), Richard Fortus (chitară), Frank Ferrer (baterie, percuţie), Ron "Bumblefoot" Thal (chitară), DJ Ashba (chitară).

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite