Bărbatul găsit mort în curtea Liceului Electronica din Capitală a fost ars de viu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr a fost găsit fără suflare în această dimineaţă, în jurul orei 7.00, în curtea Liceului Electronica din Capitală. Poliţiştii de la Omoruri şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti sunt la faţa locului pentru a determina cauzele decesului.

FOTO EXCLUSIV Intră să vezi unde a fost găsit bărbatul incendiat din curtea Liceului de Electronică

image
image
image

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE

UPDATE 11.10 Florin, martorul care observat de la fereastra apartamentului său incidentul din curtea liceului, a povestit, pentru „Adevărul”, că iniţial s-a auzit o bubuitură, iar mirosul de ars s-a simţit abia după 5-6 minute. „M-am întors acasă noaptea, pe la 1 şi ceva, m-am uitat puţin la televizor şi am adormit. Pe la 3 am auzit o bubuitură, ca un tub de spray aruncat în foc, şi m-am trezit. M-am uitat pe geam, dar nu am văzut nimic, aşa că m-am pus la loc în pat. După câteva minute am început să simt un miros puternic de ars. Abia atunci am văzut că arde ceva. Am coborât jos, la paznicul liceului, şi i-am spus că arde ceva în curte. Până la urmă a stins focul, cu trei găleţi de apă. Nu ne-am dat seama că e cineva ars, pentru că era foarte întuneric. I-am spus paznicului că pot să aduc o lanternă, dar mi-a zis că verifică el mai târziu, aşa că am plecat. Pe la 5 m-au sunat de la poliţie să merg să dau declaraţi”, a povestit martorul ocular.  

Concluzii IML: bărbatul găsit carbonizat are 60 de ani, nu prezintă traumatisme, lovituri şi nici nu a fost împuşcat. Cel mai probabil a ars de viu!

UPDATE 10.32 "A fost găsit un cadavru de sex bărbătesc ce prezintă urme de incendiere. Persoana era în viaţă când a fost incendiată şi vom afla pe parcursul cercetărilor mai multe date privind identitatea acestei persoane", a declarat Bogdan Staicu, purtător de cuvânt la Parchetul Capitalei.

UPDATE 10.08 Anchetatorii şi-au dat seama că persoana decedată nu este un elev, ci un matur din cauza unei lucrări dentare complexe. În momentul de faţă, poliţiştii încearcă să afle dacă bărbatul era un om al străzii sau dacă avea legături cu grupări interlope.

UPDATE, 9.23  Gardianul de la intrare susţine că în timpul unei patrulări l-a găsit pe bărbat într-o zonă cu boscheţi. "Bărbatul era gol şi cu faţa în jos, şi  era negru de ars", spune paznicul.

UPDATE, 9.17 Vecinii susţin că în jurul orei 3.00 ar fi auzit o bubuitură sau împuşcătură, iar unul dintre locuitorii din apropiere ar fi văzut ceva arzând. Pe o porţiune de 10 metri gardul şcolii lipseşte aşa că oricine poate intra cu uşurinţă în incintă.

"M-am trezit în toiul nopţii după ce am auzit zgomotul şi imediat am simţit un miros înecăcios, de ars", a spus unul dintre vecini. 

Cel care a anunţat poliţia în jurul orei 5.00, a fost gardianul şcolii.

UPDATE 9.00 Poliţiştii au izolat zona, în preajma Grupului Şcolar Electronica Industrială de pe Şos. Pantelimon 25. Nu se ştie cauza decesului.

UPDATE 08:42 Poliţiştii au început să caute urme cu câinii poliţişti.

Iar criminaliştii sunt la faţa locului şi au început cercetările.

Rămâneţi pe bucuresti.adevarul.ro pentru a afla mai multe detalii!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite