Ariana, violoncelista din România care i-a fermecat pe Scorpions. Vezi cum cântă împreună Dust in the wind și Wind of change

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România nu le este deloc străină nemților de la Scorpions, care se pregătesc să concerteze din nou la București, pe 9 iunie. Dincolo de publicul de aici, cu care se cunosc deja foarte bine, rockerii au avut, la începutul anilor 2000, o colaborare strânsă cu o violoncelistă româncă. Au lucrat împreună la realizarea unui album unplugged, "Acoustica", și au concertat timp de un an prin toată lumea.

Filmulețe cu Ariana Arcu cântând cu Scorpions faimoasele „Dust in the wind", „Wind of change" ori „Loving you Sunday morning" sunt peste tot pe youtube, grația și talentul cu care mânuiește arcușul pe violoncel fiind apreciate de milioane de persoane.

Tot prin intermediul internetului au găsit-o și reporterii „Adevărul de Seară" pe Ariana Arcu, fiindcă e plecată de aproape zece ani în Statele Unite ale Americii.

Rămâi pe bucuresti.adevarul.ro pentru a citi interviul pe care artista ni l-a acordat, despre relația specială pe care o are cu trupa Scoprions.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite