Are propria casă de producţie la 21 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul DJ, cunscut sub pseudonimul de „Mindhacker” cooordonează peste alţi 60 de dj care au ales să intre sub tutela labelului său, Escapism Music, pentru a beneficia de promovare.

Mindhacker s-a apucat de mixat în urmă cu doi ani şi în tot acest timp nu a fost niciodată rezident în vreun club, cum impune „tradiţia” din lumea muzicii electronice. Spune el pentru că dacă s-ar angaja într-un program fix nu ar avea posibilitatea să progreseze şi nici să călătorească sau să interacţioneze cu publicul altor cluburi.

Pentru a-şi consolida statutul pe piaţă, Mindhacker l-a chemat recent în ţară pe neamţul Frank Nova, de la Monoroom, care a fost invitatul lui special la petrecerea de un an al casei sale de producţie „1 Year Escapism Musique”, şi au sărbătorit punând muzică în cele mai relevante cluburi din ţară care promovează muzica electronică underground: Studio Martin, din Bucureşti şi Xen Culture Club din Braşov.

Succes internaţional

 Ce face băiatul nu este doar o nebunie a vârstei, el şi-a luat rolul de producător foarte în serios şi a căutat colaborări cu nume celebre din această industrie pentru a a cumula un capital de imagine care să-l ajute în propria-i promovare, cât şi a celorlalţi dj care apelează la serviciile lui.

„Am lucrat cu Sasha Carassi, Carlos Sanchez, Luciano Esse şi mulţi alţii. De la toţi am învăţat câte ceva nou, elemente care m-au scos din mulţime. Şi, evident, mulţi dintre ei m-au ajutat să-mi fac <<intrarea>>  către localuri mai puţin accesibile ”. Iar asta o demonstrează succesul pe care l-au avut câteva gig-uri internaţionale produse de el care au „bubuit” în cluburile din Italia şi Bulgaria.



Dj-ul bucureştean îşi aminteşte cu ocazia asta şi faze mai puţin plăcute dar amuzante din perioada concertelor susţinute în străinătate. De exemplu, într-un club din „Cizmă” a fost agăţat de un grup de fete care după ce au aflat că este roman au abandonat flirtul.

Are propria casă de producţie la 21 de ani

QUIZURI

Cât ai investit în aparatura studioului?

Părinţii m-au susţinut să dezvolt acest mic business de câteva mii de euro. Banii încep să-i scot uşor-uşor din vânzarea albumelor.

Ce DJ te influenţează?

Dintre cei români îmi place duoul Livio&Roby, iar străini, Nick Curly şi Nima Gorji, pentru că, zic eu, avem stiluri asemănătoare.

Ce stil de muzică abordezi în prezent?

Acum doi ani am mixat doar house. Acum playlist-ul meu variază de la tech house la deep house şi techno

PROFIL

Născut: 24 Septembrie 1988 , Bucuresti
Studii: Facultate
Familie : Frate şi o soră mai mare
Ce-ţi place: Pe oriunde călătoresc, îmi place să încerc berea. Am colecţionat peste 1.000 de capace din peste 80 de ţări. Iar când iau masa în oraş aleg mâncarea chinezească şi fructele de mare.
Ce nu-ţi place: Îmi sângerează urechile dacă aud manele sau mi se zice într-un club să pun muzică „la cerere”. Nu suport friptura în sânge, cafeaua, ţigările şi vinul alb.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite