Actorul Vlad Zamfirescu este noul manager al Teatrului Bulandra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlad Zamfirescu a fost numit manager al Teatrului "Lucia Sturdza Bulandra", prin dispoziţia primarului general, Gabriela Firea.

Numirea unui nou manager al Teatrului Bulandra a fost făcută ca urmare a unei scrisori deschise ce a fost semnată de mai mulţi actori. Aceştia au acuzat managementul defectuos al managerului Catinca Maria Nistor, relatează G4Media. 

„Pentru mine, oamenii din teatru, pe care-i preţuiesc enorm, reprezintă esenţa de suflet şi minte care ne înnobilează şi ne fac viaţa mai frumoasă în orice moment şi mai ales în situaţiile grele. Aşa cum am făcut până acum, voi fi în continuare alături de ei şi voi aloca domeniului cultural atenţia pe care o merită. Trebuie să înţelegem cu toţii că, fără cultură, o naţiune nu poate exista”, a precizat Gabriela Firea într-un comunicat de presă.

Catinca Nistor a preluat funcţia de manager interimat în anul 2019, din postura de direct adjunct. Decizia a fost luată ca urmare a decesului directorului Ducu Darie.

Interimatul în funcţia de manager ar fi trebuit să dureze maxim 120 de zile, conform legii, însă primăria nu a mai organizat până acum un concurs pentru ocuparea postului.

Mai multi actori ai Teatrului Bulandra au semnalat pe reţelele de socializare conducerea defectuoasă a teatrului de către actualul manager. În scrisoarea publicată pe Facebook, s-a precizat că Marius Manole a renunţat să mai colaboreze cu această instituţie, Constantin Dogioiu nu şi-a prelungit colaborarea şi că alţi actori au fost nevoiţi să demisioneze. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite