A fost optimizată aplicația Parking București. Care sunt îmbunătățirile

0
Publicat:

Este disponibilă o versiune nouă a aplicației de Parking București, îmbunătățită. De acum, cei care folosesc aplicația nu vor mai plăti comisioane suplimentare.

Apligație Parking București -  FOTO Google Store
Apligație Parking București - FOTO Google Store

Aplicația pentru plata parcării în Capitală a fost optimizată, iar acum permite plata rapidă fără cont, plata programată sau plata simultană pentru mai multe mașini, potrivit unei postări a viceprimarului. 

5 lei ora de parcare? 5 lei plătești! Am lansat o nouă versiune îmbunătățită a aplicației Parking București. Fără comisioane suplimentare. ️ Simplă, rapidă și ușor de folosit. Noua versiune a aplicației Parking București integrează toate sugestiile făcute de voi, de utilizatorii aplicației. ”, subliniază Stelian Bujduveanu pe Facebook. 

Îmbunătățirile ar include plată rapidă fără cont, dar și beneficii pentru cei care au cont. Aplicația poate fi descărcată din Appstore și Google Store.  

Printre beneficiile pentru cei care au cont se numără : 

  • Plata programată -  programează ziua și intervalul orar în care vrei să-ți parchezi mașina și pot achita în avans; 
  • Plata automată - plătești doar cât stai (unitate de măsură standard o oră). Apeși Start după ce ai parcat și butonul de Stop la plecare, iar plata va fi făcută automat din portofelul electronic.  
  • Plată simultană pentru mai multe mașini; 
  • Portofelul electronic - poți alimenta portofelul electronic din aplicația Parking București (top-up); 
  • Plata pentru parcarea autocarelor.
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite