VIDEO Accident grav pe DN1, la Vlădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou accident grav  avut loc vineri dimineaţă, în jurul orei 8.00, pe DN1, pe raza localităţii Vlădeni (judeţul Braşov). Două persoane au fost rănite.

UPDATE 10.00.Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu, traficul pe Dn 1 între Codlea şi Vlădeni a fost reluat pe ambele sensuri, după ce timp de două ore s-a circulat alternativ pe un singur fir din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un tir. Autoturismul a fost la un pas să cadă peste podul care traversează drumul naţional, iar tirul a blocat una dintre benzile de circulaţie.

În urma accidentul şoferul autoturismului şi pasagera care se afla pe scaunul din dreapta au rămas prinşi între fiarele maşinii. Cele două victime au fost scoase din maşină cu ajutorul unei echipe de descarcerare. Femeia a suferit mai multe trauamtisme şi posibile fracturi şi a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov de un echipaj SMURD. Şoferul era conştient şi a suferit răni uşoare fiind şi el transportat la spital de o Ambulanţă. 

8.32.Potrivit primelor informaţii furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Siutaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, există două persoane – un bărbat (şoferul maşinii) şi o femeie – care au rămas prinse în interiorul unui autovehicul avariat.

Este vorba despre un accident între un autoturism şi un camion

Pentru acordarea primului ajutor au fost trimise două echipaje SMURD; unul de ambulanţă şi descarcerarea.

Traficul rutier este blocat în zonă.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite