Urmărire ca în filme pentru prinderea unor vandali. Două autobuze RAT implicate în cursă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii au distrus tot ce le-a ieşit în cale pe strada Postăvarului. FOTOPoliţia Locală
Tinerii au distrus tot ce le-a ieşit în cale pe strada Postăvarului. FOTOPoliţia Locală

Doi tineri care au distrus tot ce le-a ieşit în cale pe strada Postăvarului din Centrul Braşovului au fost prinşi de poliţiştii locali după o urmărire cu autobuzul. Vandalii au primit câte o amendă de 1250 de lei fiecare.

Locuitorii de pe strada Postăvarului au alertat dispeceratul Poliţiei Locale Braşov, în jurul orei 6.30. Oamenii s-au plâns că doi tineri, beţi criţă, distrugeau tot ce le ieşea în cale: mobilier urban, terase, jardiniere şi coşuri de gunoi.

„După ce au primit semnalmentele tinerilor, cei doi agenţi, care aveau misiunea de a menţine liniştea şi ordinea publică în Centrul Istoric, s-au deplasat din Piaţa Sfatului, unde patrulau, spre zona vandalizată. Poliţiştii locali i-au observat pe cei doi în apropierea Prefecturii, însă tineri au reuşit să urce într-un autobuz RAT. Agenţii au întrerupt plimbarea celor doi, cu ajutorul unui alt mijloc de transport în comun RAT, al cărui şofer a reuşit să blocheze maşina în care se aflau cei doi“, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Locale.

După ce au fost coboraţi din maşină, au fost conduşi la secţia de poliţie pentru identificare şi sancţionare. Întreaga operaţiune a durat cam zece minute. Beţia i-a costat însă pe cei doi tineri. Au fost amendaţi cu câteva 1250 de lei şi vor trebui să plătească şi toate pagubele cauzate.
 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite