Spectacol oferit de copiii supradotaţi, la Reduta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii superdotaţi vor evolua pe scena Centrului Cultural Reduta
Copiii superdotaţi vor evolua pe scena Centrului Cultural Reduta

16 copii talentaţi la nivel de excelenţă, elevi ai şcolii nr. 6 din Braşov, vor susţine un spectacol special pentru braşoveni, în această seară, de la ora 16.00, la Centrul Cultural Reduta.

Copiii sunt campioni naţionali sau europeni în demonstraţii profesioniste de atitudine, pianişti, dansatori, copii care cântă în coruri din Europa sau SUA, toţi vor evolua pe scenă în faţa profesorilor şi părinţilor.

Avem în şcoală doi copii autişti, Radu şi Robert Plopeanu, care vor fi gazdele spectacolului. Ceea ce nu ştiu mulţi este că aceşti copii minunaţi sunt supradotaţi. Unul dintre ei desenează benzi animate, iar celălalt a învăţat singur cuvinte din 15 limbi străine.

Vor fi momente oferite de copii din şcoala noastră, care au abilităţi excelente, cu premii naţionale şi chiar internaţionale.

De fapt, pe scenă va fi un workshop care îi va implica pe toţi şi vor fi astfel văzuţi de toată lumea, inclusiv de profesorii care nu ştiu de activităţile lor extraşcolare", a spus Marilena Leurzeanu, vicepreşedintele Institutului Român de Cercetări şi Studii avansate a Copiilor Supradotaţi.

Pe măsură ce  proiectul se va finaliza în fiecare şcoală braşoveană, se va întocmi o bază de date cu cei mai talentaţi copii, la nivelul elitelor şi se vor pregăti o serie de evenimente demonstrative, show- uri de excelenţă, precum şi promovarea acestora la nivel naţional. Peste 500 de copii din şcolile braşovene participă la preselecţie, cu taletele şi performanţele lor.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite