PORTRET Cristina Ghica este solista cu voce de înger

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi are numai 11 ani, Cristina a reuşit să să facă remarcată datorită vocii sale de invidiat. A urcat pe scenă numeroase festivaluri şi concursuri de muzică.

Prezenţa scenică, sensibilitatea pe care o transmite şi vocea deosebită sunt atuurile micuţei soliste din Braşov. „Muzica mă face să mă simt bine, îmi aduce zâmbetul pe buze. Pur şi simplu doar muzica mă face să radiez de fericire", mărturiseşte Cristina Ghica.

Imediat ce a devenit şcolăriţă, fata a început şi cursurile de canto la Şcoala Populară de Artă Braşov, la profesoara Daniela Bolovan. Acum, tânăra cântăreaţă ia şi lecţii de chitară şi visează să ajungă o stea a muzicii româneşti.

image

Până acum, Cristina a impresionat juriile mai multor festivaluri şi concursuri de interpretare pentru copii. A câştigat premiul II la concursul Mini Mega star, organizat anul trecut, dar şi premiul I la secţiunea de muzică locală a concursul „Divina Musica"  din 2009.

image

Cea mai importantă performanţă a micuţei soliste a fost participarea în etapa finală a concursului „Mamaia copiilor" din 2008. „Majoritatea melodiilor mele sunt lente, pentru că astea mă caracterizează", a spus tânăra interpretă de muzică uşoară.

image

Cristina Ghica a fost invitată la diverse posturi tv şi radio locale, dar a avut şi apariţii media la nivel naţional. A cântat şi la diversele festivaluri şi evenimente locale organizate în Piaţa Sfatului, la Reduta sau la Teatrul Dramatic.

image

Cristina nu a rămas indiferentă nici faţă de evenimentul caritabil, organizat de Hospice Casa Speranţei, pe 8 martie, pentru femeile cu diagnosticate cu boli incurabile.

Modelul tinerei soliste este Paula Seling. „Pe viitor aş vrea să încep un nou ciclul de studii muzicale la Şcoala Populară de Artă Braşov şi intenţionez să iau lecţii de pian. Vreau să ajung ca Paula, o solistă frumoasă, modestă şi talentată", a mai spus Cristina.

Întrebări şi răspunsuri

Care este solistul tău preferat?

Îmi place foarte mult Justin Bieber. Îmi place cum cântă, cum arată şi cum dansează. Este un tânăr care a reuşit să se remarce ca artist, vis pe care îl am şi eu. Colecţionez postere cu el, iar de fiecare dată când apare în vreo revistă nu mă las până când nu o cumpăr.   

Te-ai gândit să-ţi faci o formaţie?

Am primit o astfel de ofertă din partea unor colegi din clasă. Mi-au propus să ne facem o trupă pop rock, iar eu să fiu solista. Vom vedea ce-o mai fi şi dacă vom reuşi să ne înfiinţăm trupa.

Profil

NĂSCUTĂ: 9 mai 1999, Braşov

STUDII: Colegiul Naţional „Dr. Ioan Meşotă" Braşov

FAMILIE: părinţi

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri