Percheziţii la Tărlungeni într-un dosar de contrabandă cu alcool

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiunea a fost coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş şi, în afară de Braşov, au mai avut loc alte 50 de percheziţii, în judeţele Giurgiu, Ilfov, Bistriţa Năsăud, Dâmboviţa, Olt, Prahova, Argeş şi municipiul Bucureşti.

„Investigaţiile şi activităţile de cercetare privesc soluţionarea unei cauze în care procurorii au dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, precum şi achiziţionarea şi vânzarea de produse accizabile (alcool şi ţigări). În cauză au fost emise mai multe mandate de aducere, urmând ca după audierea persoanelor implicate să se aprecieze asupra măsurilor procedurale care se impun în raport cu situaţia de fapt", se precizează într-un comunicat de presă remis, azi, de Parchetul General.

La acţiunea de azi au participat forţe impresionante de ordine. Procurorii au fost sprijiniţi de poliţişti ai structurilor de investigarea fraudelor, investigaţii criminale, ai serviciilor de operaţiuni speciale, trupe de intervenţie rapidă şi jandarmi, cu sprijinul ofiţerilor Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă şi ai Serviciului Român de Informaţii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite