Gem de ghimbir, dulceaţă de agrişe şi preparate din lapte de capră, în weekend, la Slow Food
0
Mult aşteptatul târg de produse tradiţionale revine weekend-ul acesta în Piaţa Sfatului. 40 de producători din toată ţara aduc cele mai apetisante produse.
Oferta târgului se îmbogăţeşte în acest sfârşit de săptămână, cu câteva produse noi: gem de ghimbir „made in Braşov", preparate din lapte de capră - de la Călăraşi, dulceaţă de merişoare sau de agrişe şi zacuscă cu ghebe, produse în Suceava, dar şi cunoscutele murături în saramură.
Cei care ţin post vor găsi sarmale de post, zacuscă pentru toate gusturile, păstrăv afumat sau deserturi tradiţionale din Maramureş - foi cu bulion umplute cu dulceaţă de măr şi dovleac, pandişpan de post cu stafide şi nucă sau plăcintă cu mere. Iar daca vi se va face frig, veti putea să vă încălziţi cu un pahar de vin ecologic fiert şi aromat cu scorţişoară sau ceaiuri bio.
Pentru că se apropie sezonul rece, producătorii vin şi cu produse destinate să vă întărească în mod natural sistemul imunitar. Aşadar, la târg veţi găsi o largă varietate de sortimente de miere şi o sumedenie de alte produse apicole.
Târgul va fi deschis atât sâmbătă, cât şi duminică, între orele 10.00 si 16.00.
Ediţia curentă a târgului Slow Food de la Braşov este penultima din acest an, în decembrie urmând să se desfăşoare Târgul de Crăciun.