Furt ca-n Evul Mediu în era internetului. Modul de operare ales de patru hoţi din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oi furate ca în Evul Mediu şi transportate cu căruţa FOTO adevărul
Oi furate ca în Evul Mediu şi transportate cu căruţa FOTO adevărul

Patru bărbaţi dintr-un sat al comunei braşovene Tărlungeni au furat patru oi de la un cioban care a anunţat Poliţia. Hoţii au transportat oile cu o căruţă, la fel ca în Evul Mediu

O sesizare ajunsă la Poliţia Feldioara aminteşte că, în anumite comunităţi, România este mai aproape de Evul Mediu decât de secolul al XXI-lea. 

Puţin după miezul nopţii de duminică spre luni, 3 spre 4 octombrie 2021, un bărbat de 58 de ani, din comuna Tărlungeni, a sunat la Poliţie să anunţe că mai mulţi hoţi i-au furat din oi. 

Aceştia din urmă au venit cu o căruţă, au pus mâna pe câteva mioare, le-au luat sub braţ, au urcat înapoi, în căruţă şi duşi au fost! Nu tu clonare de carduri, nu tranzacţii ilegale pe Internet, nici măcar o urmărire cu maşina, ca în filmele americane, ci doar nişte oi furate de la baciul ungurean şi duse cu căruţa. 

„În fapt, la data de 04 octombrie 2021, în jurul orei 00:25, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 de către un bărbat, în vârstă de 58 ani, din localitatea Tărlungeni, judeţul Braşov, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras mai multe ovine. 

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că patru persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 19 ani şi 44 ani din localitatea Zizin, judeţul Braşov, ar fi sustras mai multe ovine aflate în extravilanul localităţii Cărpiniş, judeţul Braşov şi le-ar fi transportat cu un atelaj hipo. 

În baza probatoriului administrat în cauză, cei patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov”, a precizat agentul principal Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov. 

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în care se va propune soluţie legală la finalizarea anchetei.

 

Vă mai recomandăm: 

 

A vrut să-şi asiste soţia la naştere, dar a fost la un pas să fie chiar el operat. „M-au întrebat dacă sunt epilat pe abdomen”

Dragostea unui braşovean pentru porţile mocăneşti, unice în ţară, i-a adus titlul de „Tezaur Uman Viu“ 

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite