EFICIENŢĂ! Asfaltare „la minut“ cu bitum rece

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gropile din Braşov sunt ca râia şi reapar, imediat după ce sunt asfaltate. Muncitorii care se ocupă de reparaţii au realizat şi ei acest lucru şi au decis să simplifice metoda de executare a lucrării.

Groapa din jurul unui canal de pe strada Nicolae Bălcescu a mai fost reparată şi în data de 27 ianuarie 2011, însă, carosabilul a început să se strice în acelaşi loc.

Muncitorii de la firma „Vectra", veniţi în această după-amiază să repare groapa, şi-au dat seama că este de prisos să mai folosească un compactor, cum făcuseră data trecută, că şi aşa materialul pus o să se cureţe la prima zăpadă, aşa că au „tasat" asfaltul rece scos din sac cu... lopata. Totuşi, în sprijinul lor au venit şi autovehiculele care trec prin zonă, şi care au mai îndesat un pic materialul.

Metoda de asflatare, numită de specialişti „la rece", a fost executată într-un timp record, de doar un minut, însă, metoda de lucru a lăsat mult de dorit. Eficienţa lucrării se va vedea, după ce va începe să ningă.

image
image
image
image
image
image

Mândri că au terminat aşa de repede, muncitorii s-au urcat repede în camionetă şi au plecat mai departe, pentru a „repara" şi alte gropi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite