De miercuri, Braşovul va avea Centură Ocolitoare în regim de autostradă. Se inaugurează tronsonul care face legătura dintre DN13 şi DN 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov va face miercuri recepţia finală a tronsonului III de ocolitoare care leagă DN 13, din zona Stupini, de DN 1, ieşirea din Braşov spre Ghimbav. Lucrările ar fi trebuit finalizate încă din primăvară, însă, din cauza faptului că finanţarea a venit cu ţârâita, termenele au tot fost decalate de la o lună la alta, scrie bzb.ro.

Tronsonul al treilea al ocolitoarei are o lungime de 6,34 km şi face legătura dintre DN13 - printr-un pod suspendat - şi DN1. 

Şoseaua a fost construită astfel încât să se poată circula în regim de autostradă. Tronsonul III se desprinde cu un pasaj superior din DN 13 Braşov – Târgu-Mureş, intersectează strada Plugarilor cu un sens giratoriu, traversează DJ 103C (strada Lânii) cu un pasaj suprateran, intersectează drumul de acces la Institutul Cartofului cu un pasaj superior, intersectează calea ferată şi DN 1 Braşov – Sibiu cu un pasaj superior şi, mai departe, strada Clopoţel cu un sens giratoriu care va permite accesul din şi înspre DN 1 Braşov – Sibiu şi DN 73 Braşov – Piteşti, scrie bzb.ro. 

Valoarea lucrărilor la acest segment de drum este de 98 de milioane de lei.

Pe aceeaşi temă:

Sală de sport de 190.000 de lei la Şcoala Generală nr 31

Braşovul vrea să găzduiască Jocurile Olimpice din 2020

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite