Cum îşi atrage clienţii un hotel din Centrul Istoric al Braşovului: „faţada de Valentine's Day”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inimioare la ferestrele unui hotel din Centrul Istoric al Braşovului FOTO Ioan Buciumar
Inimioare la ferestrele unui hotel din Centrul Istoric al Braşovului FOTO Ioan Buciumar

Un hotel din Centrul Istoric al Braşovului a pus la fiecare fereastră câte o inimioară, pentru a atrage clienţii veniţi aici să petreacă Valentine's Day. Până acum, la ferestre erau ursuleţi din pluş

Ofertele de Valentine’s Day sunt atât de numeroase, încât comercianţii caută toate formele de atragere a clienţilor. Un hotel din Centurl Istoric al Braşovului a ales să pună câte o inimioară din pluş la fiecare fereastră, astfel că privirea atrage atenţia trecătorilor, în special în această zi dedicată iubirii. 

 „Mi se pare destul de interesant, o bună formă de management şi de marketing pentru hotel. Cred că astfel îi atrage pe cei care vor să sărbătorească această zi”, spune un tânăr venit în vizită la Braşov, împreună cu iubita sa.  

„Chiar ne-ntrebam ce e cu clădirea aceasta şi cu inimioarele de la ferestre. Mi se pare extraordinar! Chiar urmează acum să aflu care este povestea din spate, de ce au pus aceste inimioare”, spune un alt tânăr, încântat de ideea avută de hotelul braşovean.

„Mi se pare o idee foarte bună, chiar atrage atenţia. Nici nu aş fi observat clădirea dacă inimioarele nu erau acolo”, a spus o tânără. 

Acelaşi hotel, de la Crăciun şi până acum avea ursuleţi la ferestre, însă februarie este luna iubirii, aşa că nu putea pierde ocazia schimbării acestora cu inimioare. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cum va arăta „gura de lup“ de la intrarea în Cetatea Râşnov. Lucrările trebuie încheiate înainte de sfârşitul anului

Şefă de serviciu la Protecţia Copilului, condamnată definitiv în septembrie, demisă abia după un articol din „Adevărul“

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite