Concert folk pentru bolnavii de la Hospice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa „Om Bun“ este alături de Hospice
Trupa „Om Bun“ este alături de Hospice

Iubitorii folk-ului sunt aşteptaţi în această seară, la Centrul Cultural Reduta, pentru a fi alături de copii bolnavi de la Hospice.

Oraganizaţia, care oferă servicii unice în România, în parteneriat cu Kronstadt Medi, a adunat sub aceeaşi umbrelă o mână de artişti folk care vă vor încânta sufletele şi vă vor da şansa să faceţi şi o faptă bună pentru cei aflaţi în suferinţă.

Evenimentul poartă numele de „Folk vindecător de suflete" şi aduce în sala Arcadia de la Reduta câteva nume sonore.

Maria Forfica, Raluca Manea, Iulia Caraiman, Nicoleta Iubu, Oana Pop, Vlad Malureanu si formaţia „Om Bun", sunt artiştii de folk cu tradiţie în Braşov, care îşi unesc vocile pentru bolnavii incurabil.

Biletele se pot găsesc la Centrul Cultural Reduta sau la sediul Hospice Casa Speranţei, costul unui bilet fiind de 10 lei. Banii obţinuţi din vânzarea biletelor vor fi donaţi fundaţiei care va asigura din ei o parte din tratamentul bolnavilor.

S-au vândut deja foarte multe bilete şi aşteptăm cât mai mulţi oameni cu suflet să fie alături de noi“, a spus Gabriela Tokes, reprezentant Hospice.

Ce este Hospice

Hospice „Casa Speranţei" este o organizaţie de caritate care oferă servicii gratuite de îngrijire pentru bolnavii incurabili în stadii avansate.

Este prima unitate de acest fel din Romania, în domeniul îngrijirii paliative. În decursul existenţei sale, au beneficiat de îngrijiri palitive peste nouă mii de pacienţi, adulţi şi copii.

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite