Braşovean prins că transporta peste 100 000 de țigarete fără acte de provenienţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor Brașov, împreună cu angajaţi ai Serviciul Județean de Informații și Protecție Internă, cu sprijinul polițiștilor argeșeniî au depistat miercuri, la ora 12.00, în municipiul Pitești, un braşovean de 33 ani, care transporta ţăgări fără acte de provenienţă".

Bărbatul conducea un autoturism, în care s-au găsit 100 040 de țigarete, din Republica Moldova și Ucraina, fără documente legale de proveniență. Suspectul a fost condus de polițiștii brașoveni la sediul I.P.J.Brașov, iar autoturismul și țigările au fost confiscate pentru continuarea cercetărilor. Suspectul a mai fost depistat de polițiștii brașoveni şi anul trecut comițând fapte similare şi trimis în judecată, în stare de libertate, într-un alt dosar de evaziune fiscală.

Suspectul avea şi complice

În aceeaşi zi, polițiștii au solicitat și obținut autorizații de percheziție pentru cinci locații din municipiul Brașov, unde existau date că ar fi depozitate țigări de contrabandă. La două dintre aceste locaţii, a fost depistat complicele suspectului de 33 ani. Mai exact, la domiciliul unui bărbat de 35 ani și al părinților săi, au fost identificate alte 49 620 de țigarete de contrabandă, care au fost confiscate pentru cercetări. Complicele a fost reţinut, în acea seară, dintr-i locuinţă din cartierul Astra.

„Ambii suspecți au fost prezentați, ieri, magistraților Tribunalului Brașov, care a emis pe numele suspectului de 33 de ani, mandat de arestare preventivă, pentru 29 zile și a dispus cercetarea celui de-al doilea în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la Legea nr.571/2003, modificată prin O.U.G. nr.54/2010", a declarat comisar şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt IPJ Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite