Braşov: Primarii vor picheta Prefectura pentru deblocarea bugetului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O mie de reprezentanţi ai administraţiei judeţului Braşov vor protesta, miercurea viitoare, în faţa Prefecturii Braşov, împotriva blocării bugetului alocat primăriilor din judeţ.

Situaţia de criză a apărut după ce Prefectura a atacat în contencios administrativ bugetul alocat primăriilor de către Consiliul Judeţean Braşov. „La înfăţişarea trecută am cerut un termen de urgenţă, iar Prefectura a cerut amânare, pentru că nu e nicio grabă. Primăriile noastre nu au bani, sunt într-o situaţie dezastruoasă, sunt blocate", a spus Aristotel Căncescu, preşedintele Consilului Judeţean.

Intră în blocaj

Cu excepţia primăriilor Feldioara şi Hărman, toate celelalte au rămas fără bani pentru plata salariilor şi a utilităţilor. „Am depus deja documentaţia pentru autorizaţia de protest, dar vom protesta indiferent dacă o primim sau nu. Nu cred că mai suntem pe vremea comunismului, când nu aveam voie să protestăm pentru drepturile noastre", a mai spus Căncescu.

 Reprezentanţii primăriilor sunt cu atât mai revoltaţi cu cât bugetul alocat este de doar 9.000.000 de euro, în timp ce Patinoarul Olimpic din Braşov a costat 12.500.000 de euro.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite