Alegeri parlamentare 2012/ La Fundata alegătorii merg 4 km pe jos pentru a  vota. La Moeciu s-a întrerupt curentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Fundata ninge neîncetat de peste 12 ore. FOTOAdevărul
La Fundata ninge neîncetat de peste 12 ore. FOTOAdevărul

Drumurile comunale sunt aproape blocate din cauza ninsorii din ultimele 12 ore. Zona este una greu accesibile şi de obicei se poate circula doar cu maşini de teren după ce ninge.

Drumurile spre Fundăţica şi Şirnea sunt aproape blocate, au anunţat voluntarii Pro Democraţia Braşov. Oamenii din zonă au spus că nu au văzut nici măcar utilaj de deszăpe zire.  Alegătorii din  Fundata trebuie să pargurgă 4,3 km pe jos pentru a vota la Şcoala Generală din Fundăţica.

La Moieciu de Sus la o secţie de votare s-a întrerupt curentul electric din cauza unui copac căzut pe firele de curent electric. „Problema a fost imediat remediată,  pentru că a intrat în funcţiune un generator. Echipele de la Electrica sunt la faţa locului pentru remedierea defecţiunii”, a anunţat prefectul Mihai Mohaci, citat de newsbv.ro.

În judeţ sunt amenajate 446 de secţii de votare din care 177 se află în municipiul Braşov. Secţiile sunt pregătite pentru cele 12 colegii, opt pentru Camera Deputaţilor şi patru pentru Senat.

Telverde pentru reclamaţii

 Asociaţia Pro Democratia (APD) pune la dispoziţia alegătorilor un Telverde cu acces gratuit 0800.070.100 şi platforma online www.alegericorecte.ro, pentru a fi sesizate nereguli şi fraude din timpul alegerilor parlamentare. Linia telefonica va fi disponibilă sâmbătă, între orele 9.00 şi 20.00, şi duminică, între 7.00 şi 23.00.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite