VIDEO:Brăila-Prostituatele, în câmpul muncii, şi la minus 20 de grade Celsius, şi la plus 30

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Flagrant: reporterii noştri le-au pozat pe fetele care-şi fac meseria chiar şi pe ger în dreptul pădurii „Stejarul". Nici zilele trecute, când temperaturile au crescut simţitor, fetele nu s-au dat bătute. Ca să câştige un ban, prostituatele ies la „produs" chiar dacă mercurul din termometre a scăzut mult sub 0 grade Celsius. Este situaţia din iarna trecută, citiţi mai jos reportajul şi aflaţi cum cele mai multe dintre ele su

Pe centura oraşului, în pădurea de la Stejaru, în staţiunea Lacu Sărat, pe şoseaua dig Brăila - Galaţi pot fi observate „fetiţe" care te întreabă cu mult tupeu dacă eşti dornic de o aventură. Criza le-a scos din nou în stradă, iar gerul nu le-a alungat.

„Persoanele depistate de jandarmi atrăgând clienţi au fost sancţionate contravenţional", ne-a declarat Sorin Neftode, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi.

De multe ori, acestea sunt prinse de Poliţie sau de Jandarmerie şi sunt amendate cu sume care ajung până la 500 de lei. Fetele continuă să-şi practice „meseria", chiar dacă ştiu că riscă să se aleagă cu dosare penale. Banii primează.

„Persoanele care practică prostituţia sunt în atenţia Poliţiei, iar când sunt prinse sunt sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei. Două dintre aceastea s-au ales cu dosare penale pentru că au practicat prostituţia şi după ce au fost sancţionate", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila, inspector Jenel Şogor.

Sex periculos la şosea

Nu cu mult timp în urmă, o tânără în vârstă de 19 ani din Brăila, a oprit un echipaj al Jandarmeriei, care se afla în patrulare prin centrul oraşului, pentru a reclama că a fost violată sub ameninţarea unui cuţit. De fapt, Alexandru B., de 51 de ani, „violatorul" a spus jandarmilor că tânăra i-a propus să întreţină raporturi sexuale, în schimbul unei sume de bani.

Numai că, după ce au stabilit suma, tânăra şi-a dat seama că Alexandru B. nu are bani. Astfel, „partida" nu s-a mai consumat. Pentru că nu a vrut să rămână cu buza umflată, înfierbântat, bărbatul a scos un cuţit cu care a ameniţat-o pe tânără.

„Un echipaj care se afla în zona centrală a oraşului a depistat o tânără care a fost ameninţată de Alexandru B., de 51 de ani, cu un cuţit. În urma cercetărilor efectuate a reieşit faptul că tânăra a încercat să întreţină raporturi sexuale cu Alexandru în schimbul unei sume de bani. Numai că acesta nu avea bani asupra lui, dar în schimb a scos un cuţit cu care a ameniţat-o să continue treaba şi fără bani", ne-a mai povestit Sorin Neftode.

Prostituată prinsă în flagrant de jandarmi. Urmăriţi aici imagini video

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite