VIDEO Alarmă de gradul zero: Judiciariştii au încarcerat un tâlhar şi un infractor care a vrut să omoare un om în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sprijiniţi de o echipă luptători din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă, i-au depistat la domiciliile lor pe brăilenii D.N. (20 de ani) şi S.G. (20 de ani).

Acesta din urmă era căutat de poliţişti, deoarece pe numele lui a fost emis, la data de 26.09.2012, de către Judecătoria Brăila un mandat de executare a pedepsei de un an şi 6 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. După depistare, a fost încarcerat în Penitenciarul pentru Minori şi Tineri Tichileşti.

IMAGINI DE LA ÎNCARCERARE

Celălalt brăilean, D.N., era urmărit la nivel internaţional, întrucât autorităţile judiciare din Spania au emis împotriva lui un mandat european de arestare, fiind condamnat la executarea pedepsei de 10 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor.
Acesta a fost condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi care a dispus reţinerea lui, pe o durată de 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi. Urmează să fie prezentat instanţei de judecată competente pentru emiterea mandatului de arestare preventivă provizorie în vederea extrădării.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite