Trei distrugeri într-o singură zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Îşi riscă libertatea pentru a se răzbuna. foto: Adevărul
Îşi riscă libertatea pentru a se răzbuna. foto: Adevărul

La data de 27.12.2012, în jurul orelor 13:00, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat pe U.S. (74 de ani), din Brăila, în timp ce distrugea o scândură dintr-o bancă, amplasată pe bulevardul Independenţei.

În seara zilei de 27 decembrie a.c., în jurul orei 22:30, la sediul Poliţiei Municipiului s-a prezentat administratorul unei societăţi comerciale din Brăila şi a reclamat că, în jurul orelor 21:30, un tânăr, care se afla sub influenţa alcoolului, a spart cu piciorul geamul stradal al unei vitrine aparţinând unităţii.
Poliţiştii l-au identificat pe autorul C.G. (17 ani), din Brăila, faţă de care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Aseară, la orele 20:35, brăileanca L.L. (45 de ani), a sesizat la Poliţie, prin apelul de urgenţă 112, faptul că fostul ei soţ, L.N. (45 de ani), i-a distrus poarta de acces în curtea imobilului şi a pătruns în locuinţă, refuzând să plece.
La faţa locului s-au deplasat poliţişti de siguranţă publică, care, în urma primelor verificări, au stabilit că cele sesizate se confirmă.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite