Trei brăileni sunt anchetaţi penal după ce le-au prezentat poliţiştilor adeverinţe false de angajator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Trei şoferi, cu vârste cuprinse între 30 şi 63 de ani, sunt cercetaţi pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi fals în declaraţii, în contextul în care au încercat să se folosească de adeverinţe de angajator care nu reflectau realitatea după ce au fost opriţi de poliţişti în trafic.

Marţi, 28 aprilie, poliţiştii brăileni i-au depistat în trafic pe trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 63 de ani, în timp ce se deplasau cu autovehiculele pe raza municipiului Brăila.

”Aceştia le-au înmânat poliţiştilor adeverinţe de angajator, emise de către diferite societăţi, din care rezulta că sunt angajaţi sau administratori ai acestora. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbaţii în cauză nu figurează ca angajaţi ai unităţilor respective”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Poliţiştii au deschis dosare penale pe numele celor trei bărbaţi pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi fals în declaraţii.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite