S-a deschis primul Macro din Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul supermarket deserveşte trei cartiere în care locuiesc peste 10.000 de locuitori. Brăila este al patrulea municipiu din ţară unde s-a deschis un magazin Macro. Acesta este situat în cartierul Obor în locaţia cunoscută de brăileni cu numele de Dinamo

Noul magazin este situat strategic la o răscruce de drumuri deservind practic mai mult de 10.000 de brăileni care locuiesc în cartierele Obor, Hipodrom şi Lacu Dulce.

"Am fost încă din prima zi în magazin şi recunosc este mai bun decât mă aţşteptam. Produse proaspete de bună calitate servire ireproşabilă, vânzătoarele amabile", ne-a declarat Mirel Manole 54 de ani care deja şi-a făcut un obicei din a cumpăra fructe proaspete din magazin.

Cumpărături în siguranţă

Faptul că mărfurile sunt accesibile şi de bună calitate a atras încă din prima zi numeroşi clienţi dornici mai întâi de toate să vadă cum se prezintă magazinul şi mai apoi să cumpere. Dar cei care i-au păşit pragul au devenit rapid clienţi statornici.

"Îmi place faptul că marfa românească este bine expusă este pregătită ca să atragă clienţi. La urma urmei este de preferat să dai un ban în plus pe o marfă românească, în felul acesta suntem toţi stimulaţi să producem ceva", ne-a declarat şi Marian Chirilă, 42 de ani, locuitor în cartierul Obor.

Clienţii se simt în siguranţă în magazin şi datorite prezenţei bodyguarzilor care urmăresc ca totul să se desfăşoare în bună rânduială

Pentru Locuitorii din cartierul Lacu Dulce noul magazin este o binefacere.

În cartierul care are peste 3000 de locuitori nu există practic nici un supermarket aşa că vecinătatea magazinului Macro nu poate decât să-i bucure pe locuitori.

Citeşte amănunte în ediţiaADS-Brăila. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, la preţul unic de 0,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite