Prinţese şi romi au participat la balul din Parcul Monument

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii Grupului Şcolar Industrial „C. D. Neniţescu" au participat la balul mascat organizat de conducerea şcolii cu ocazia sărbătoririi zilelor liceului. 34 de tineri s-au deghizat în personajele preferate: zâne, prinţese, diavoli cu coarne, sultani, romi şi alte personaje din literatură şi din lumea cinematografică.

O tânără mai îndrăzneaţă nu a dorit să întruchipeze vreo prinţesă sau pe Albă ca Zăpada şi a ales să fie un bebeluş care plânge şi poartă scutec: „Am vrut să fiu mai deosebită şi am reuşit, după cum vedeţi", ne-a spus fata.

Câţiva elevi chiar au jucat şi o mică scenetă, aducând în memoria publicului răpirea ziariştilor români în care a fost implicat Omar Hayssam, iar teroriştii chiar şi-au încărcat armele, dar cu bile de plastic.

Duhul magic, un concurent

Chiar şi Aladin şi Jasmine au apărut pe scenă, numai că duhul magic a fost tot un concurent. Covorul fermecat nu era fermecat, însă asta pentru că elevii au încercat să zboare cu acesta, dar nu au reuşit. Tinerii au apărut pe scenă în faţa unui juriu format chiar din profesorii liceului. Fiecare şi-a reprezentat pe scenă personajul pe care îl întruchipa cum a ştiut el mai bine.

La sfârşitul programului, după ce fiecare concurent a trecut prin faţa juriului, au fost aleşi regele şi regina balului. Dar pentru că a fost un bal mascat a fost dat şi un premiu pentru cel mai bun costum şi ulterior au fost votaţi miss şi mister popularitate.

Toţi participanţii la concurs au primit diplome şi premii. Pe lângă aceste premii materiale conducerea liceului a dorit să-i mobilizeze pe elevi să participe şi la acţiuni extraşcolare.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite