Inconştienţa unor şoferi: au depăşit coloana de maşini în aşteptare la trecerile la nivel cu calea ferată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii de la transporturi au efectuat mai multe verificări în trafic pentru prevenirea evenimentelor rutiere care se produc în zona trecerilor la nivel cu calea ferată din judeţul Brăila.

Joi, 31 octombrie, poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Brăila şi cu cei ai postului de poliţie Transporturi Feroviare Brăila, sprijiniţi de jandarmi, au efectuat mai mulgte verificări în trafic pentru prevenirea accidentelor produse în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

”Activitatea a urmărit conştientizarea de către participanţii la traficul rutier, în principal a conducătorilor auto şi pietonilor, cu privire la riscurile la care se expun atunci când nu respectă semnalizarea rutieră şi obligaţiile care le revin în zona trecerilor la nivel cu calea ferată”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Cu această ocazie, poliţiştii au legitimat 29 de persoane şi au verificat 24 de autoturisme. Totodată, poliţiştii au aplicat 22 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de  peste 4.495 de lei, pentru nerespectarea prevederilor la regimul rutier.

Ca măsuri complementare, au fost reţinute 5 permise de conducere pentru depăşirea coloanei în aşteptare la trecerea de cale ferată.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite