Doi hoţi condamnaţi definitiv au fost ridicaţi de pe stradă de poliţişti şi duşi la penitenciar pentru a-şi ispăşi pedepsele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila au organizat şi desfăşurat o acţiune, pe raza municipiului Brăila, pentru depistarea şi încarcerarea persoanelor care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

Pe 9 mai, poliţiştii brăileni l-au depistat pe un brăilean, în vârstă de 25 de ani, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis, la data de 5.05.2017, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de patru ani.

De asemenea, poliţiştii postului de Poliţie comunal Berteştii de Jos l-au depistat, pe raza satului Gura Călmăţui, pe un localnic de 23 de ani, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis, ieri, mandatul de executare a unei pedepse cu închisoarea de doi ani.

”Cei doi tineri au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi, fiind găsiţi vinovaţi pentru furt calificat”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila. 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite