ANCHETĂ Brăilean din Silistraru arestat în lipsă pentru omor deosebit de grav, tâlhărie şi viol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costică Mircea, în vârstă de 44 de ani, din satul Silistraru, comuna Traian, va fi dat în urmărire generală şi în consemn la frontieră, pentru că a batjocorit, jefuit şi ucis o consăteancă.

Încă un criminal periculos, în libertate. Costică Mircea, de 44 de ani, este căutat, de aseară, de toată Poliţia Română, pe numele lui fiind emis mandat de arestare preventivă în lipsă, valabil 30 de zile de la data prinderii şi încarcerării lui.


„În seara zilei de 7 iulie, înculpatul a pătruns în locuinţa victimei de 54 de ani, din satul Silistraru, unde, prin constrângere fizică şi folosind un corp tăietor-înţepător, respectiv un cuţit, a întreţinut cu ea un raport sexual normal, după care i-a furat şi un telefon mobil", a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, procurorul criminalist Marinela Coşniţă.


Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite