Două surori cu sifilis pun pe jar medicii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două fete au îmbolnăvit mai mulţi bărbaţi
Cele două fete au îmbolnăvit mai mulţi bărbaţi

Două fete de 12 şi 15 ani au „reuşit“ să fugă de acasă şi să infecteze cu sifilis mai mulţi bărbaţi, în mai puţin de o lună de zile.

Ioana şi Ana Maria sunt surorile care le-au mai dat de furcă părinţilor. Ele au fugit de acasă la începutul lunii februarie şi au rătăcit trei zile până au fost găsite de poliţişti.
Părinţii au refuzat să le mai primească înapoi până nu se cuminţesc, aşa că fetele au fost internate într-un centru de primire a minorilor. În timpul unui control medical, s-a descoperit că surorile aveau sifilis. Luate la întrebări, ele au recunoscut că s-au culcat cu mai mulţi bărbaţi, primind bani şi mâncare.


Deocamdată, a fost identificat un singur tânăr, de 22 de ani, care a contractat boala. „Se investighează toţi cei care au avut contact sexual cu respectivele fete. Ancheta se desfăşoară cu dificultate pentru că respectivele fete dau relaţii cu dificultate. Nu ştiu să-i descrie pe toţi cei cu care au avut raporturi sexuale. Cu siguranţă sunt mai mulţi“, a declarat medicul Haritina Izot.

În paralel, minorele urmează un tratament pentru a scăpa de sifilis şi pozează în „fete cuminţi“. „Eu nu ştiu pe nimeni de 22 de ani. Eu merg doar la şcoală, eu îmi fac temele. Niciuna nu avem nicio relaţie. Acasă ne tratau bine. Am fugit de acasă şi ne-a prins Poliţia şi ne-a adus aici. Nu ştiu de ce îmi fac injecţii“, a declarat Ana Maria.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite