Botoşani: Poliţia a confiscat toţi pokemonii dintr-un supermarket

0
0

Astăzi, în urma unei acţiuni comune a IJPF şi IJP Botoşani, oamenii legii au confiscat din supermarket-ul Săveni sute de jucării contrafăcute care erau vândute sub însemnele unor mărci cunoscute.

Poliţiştii de frontieră botoşăneni în cooperare cu poliţiştii din Săveni au descoperit în singurul supermarket din localitate, mai multe produse ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, dar care erau contrafăcute. Majoritatea produselor erau jucării pokemon, produse în China. 

Administratorii magazinului au declarat că pokemonii au fost achiziţionaţi din Iaşi, însă nu au putut prezenta documente de provenienţă sau certificate de autenticitate.

Jucăriile , au fost reţinute în vederea expertizării, iar administratorul societăţii va fi cercetat pentru punerea în circulaţie fără drept a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

„Au fost ridicate în vederea confiscării în jur de o sută de cutii cu produse contrafăcute. Fiecare cutie conţine câte şase jucării",  a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al IJPF Botoşani

Poliţiştii de frontieră continuă cercetările în vederea stabilirii autenticităţii produselor ridicate, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Botoşani


Ultimele știri
Cele mai citite