Agenţia de Şomaj organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bursa va fi organizată la Săla Polivalentă  “Elisabeta Lipă”
Bursa va fi organizată la Săla Polivalentă “Elisabeta Lipă”

Pe 28 septembrie,  Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani organizează " Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi", acţiune care se va desfăşura simultan în toată ţara.

În municipiul Botoşani, " Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi" va avea loc începând cu ora 09.00 , în sediul Sălii Polivalente  "Elisabeta Lipă".

AJOFM  adresează o invitaţie tuturor agenţilor economici la "Bursa locurilor de munca pentru absolventi", considerată a fi una dintre cele mai importante acţiuni implementate atât la nivel judeţean , cât şi naţional .

Acest eveniment se înscrie în tradiţia activităţilor la nivel naţional şi se adresează atât angajatorilor cu interes în recrutarea de personal din rândul absolvenţilor, cât şi absolvenţilor diferitelor forme de învăţământ, interesaţi în ocuparea unui loc de muncă în cele mai diverse meserii.

" Prin această măsură activă de combatare a şomajului  punem faţă în faţă cererea cu oferta astfel încât accesul pe piaţa muncii să fie cât mai uşor pentru aceşti tineri care se confrunta cu riscul de a nu-şi găsi locuri de muncă datorită lipsei de exprienţă  în muncă."a declarat directorul executiv al AJOFM Botoşani Sorin Şologon

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite