Urmaşul lui Ioan Oltean, imaculat. Cine a rămas în locul unuia dintre cei mai longevivi baroni locali din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După ce Ioan Oltean şi-a dat demisia din fruntea organizaţiei judeţene PNL, locul i-a fost luat de Eugen Curteanu FOTO: Bianca Sara
După ce Ioan Oltean şi-a dat demisia din fruntea organizaţiei judeţene PNL, locul i-a fost luat de Eugen Curteanu FOTO: Bianca Sara

Imediat ce a fost pus sub acuzare, liberalul Ioan Oltean a lăsat „moştenire” organizaţia bistriţeană pe care a condus-o mai bine de 20 de ani. Cel care a preluat rolul lui Ioan Oltean este Eugen Curteanu.

Acesta are 41 de ani şi este de profesie jurist. De asemenea, din 2012, acesta este şi consilier judeţean al PNL, după ce preţ de 6 ani acesta a fost şi consilier municipal în Consiliul Local al Primăriei Bistriţa. În anul 2010, Eugen Curteanu a fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turimului.

Liberalul a mai fost şi consilier juridic la Autoritatea Naţională de Reglementare a Serviciilor Comunitare ANRSC Bucureşti. Eugen Curteanu a început să participe la conferinţele de presă ale partidului în urmă cu câţiva ani, fiind promovat mai mult în ultimul an.

Eugen Curteanu nu a fost implicat în niciun scandal şi nici nu este cercetat în vreun dosar. Acesta conduce organizaţia judeţeana a PNL-ului alături de Stelian Dolha deputat de Bistriţa-Năsăud. Stelian Dolha (45 de ani) a condus organizaţia judeţean a PNL alături de Ioan Oltean, până când acesta s-a retras şi l-a lăsat în locul său pe Eugen Curteanu. 

Nici Stelian Dolha, licenţiat în filosofie şi antropologie, nu a fost implicat în niciun scandal şi nici nu este cercetat penal în vreun dosar. 

Vă mai recomandăm:

Cruciada DNA împotriva ciocoilor vechi. Secretele marilor dosare de corupţie ale baronilor care au nenorocit România

Ioan Oltean, cel mai longeviv baron local, acuzat de fapte de corupţie

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite