Bistriţeanca Flory Conea, goală şi înconjurată de ziare în FHM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Flory Conea a ocupat locul III la concursul organizat de FHM France, bistriţeanca se întoarce în revista pentru bărbaţi în variantă autohtonă. Tânăra de 28 de ani apare într-un pictorial goală şi înconjurată de ziare.


În luna decembrie a anului trecut, bistriţeanca Flory Conea era aleasă alături de alte 13 fete din 100 de modele din întreaga lume să realizeze un pictorial pentru varianta franţuzească a revistei pentru bărbaţi FHM, după ce în trecut aceasta mai pozase pentru cea autohtonă.

Luna aceasta Flory Conea se întoarce în FHM România goală, înconjurată de perne şi ziare.„La apariţia ei (n.r. Flory Conea) în FHM France am tresărit şi am invitat-o la o nouă şedinţă foto, una care să sugereze că notorietatea ei sa clădit în presa tradiţională”, precizează redactorii FHM.

Aceasta a declarat pentru FHM România că apariţia în varianta franceză a revistei pentru bărbaţi i-a adus câteva oferte din străinătate, despre care însă nu vrea să vorbească până nu se concretizează.

Vă mai recomandăm:

FOTO Din Bistriţa-Năsăud în FHM France. Cine este românca aleasă dintr-o sută de femei pentru a poza în renumita revistă pentru bărbaţi

Bistriţeanca Flory Conea, printre favorite pentru postul de vecină la `Neaţa 

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite