Bistriţa: Un tânăr de 25 de ani s-a spânzurat în casa bunicilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 25 de ani din comuna Chiochiş a fost găsit spânzurat noaptea trecută într-o anexă gospodărească din casa bunicilor săi.  Încă înainte de a primi rezultatele autopsiei poliţiştii sunt aproape siguri că este vorba de o sinucidere

Trupul lui Nelu Păcurar, un tânăr de 25 de ani a fost găsit noaptea trecută atârnând spânzurat într-o anexă gospodărească în apropierea casei în care locuia cu un frate mai mic şi cu o bunică. „Nu este clar ce l-a împins să facă aşa ceva, era un copil liniştit, nu aveau nici probleme materiale mari, aveau oi, lucrau în gospodărie", spune primarul localităţii, Vasile Silaşi. Tânărul şi  fratele cuu care locuia  nu au fost crescuţi însă de părinţi, care i-au lăsat de mici în grija bunicilor, după ce s-au recăsătorit fiecare în parte.

Statistici îngrijorătoare

Numărul sinuciderilor a cunoscut o dinamică îngrijorătoare în ultimii doi ani faţă de anii precedenţi. Astfel, potrivit statisticilor realizate de Institutul de Medicină Legală în Bistriţa-Năsăud anul trecut s-au înregistrat cu 50% mai multe sinucideri faţă de 2009.  33 de oameni şi-au pus capăt zilelelor numai anul trecut, iar 28 dintre aceştia s-au spânzurat. Anul 2011 a fost şi el unul plin de sinucideri şi tentative şi confirmă predicţiile făcute de medicii legişti că va fi un an încărcat. Exact în urmă cu o lună un bărbat de 39 de ani reîntors din Spania s-a aruncat în faţa trenului în Ilva Mare : trenul nu l-a ucis, însă i-a retezat ambbele picioare. O femeie de 30 de ani din Bistriţa  a încercat să se sinucidă tot luna trecută cu medicamente, însă au salvat-o la timp un echipaj al ambulanţei. La sfârşitul lunii iunie, un adolescent de 16 ani din Beudiu s-a spânzurat, iar la începutul anului un tânăr de 24 de ani, din Bistriţa s-a sinucis, tot prin spânzurare, în garsoniera sa din strada Dragoş-vodă.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite