Ameninţată cu decapitarea de către soţ, o bistriţeancă s-a aruncat de la etaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ambulanta

O femeie de 33 de ani din Bistriţa s-a aruncat în urmă cu două zile de la etajul I al blocului unde locuia cu soţul său şi cei trei copii. Asta după ce soţul său ar fi bătut-o şi ameninţat-o că o decapitează, suspectând-o că îl înşeală. Femeia se află momentan într-o clinică din Cluj-Napoca, fiind paralizată de la brâu în jos.

Potrivit News Cluj, speriată de bătaia aplicată de soţ şi de ameninţările primite, femeia a vrut să iasă din casă, însă soţul s-a pus în uşă cu un cuţit în mână ameninţându-şi soţia că dacă îl părăseşte îi taie capul. Disperată, femeia de 33 de ani s-a aruncat în gol de la etajul I al blocului în care locuia cu familia sa.

Femeia a căzut pe spaţiul verde şi deşi distanţa de la balcon până la pământ nu era foarte mare, medicii au găsit-o pe tânără în stare destul de gravă, fiind nevoiţi să o transporte la o clinică din Cluj-Napoca.

„Pacienta de 33 de ani a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud cu diverse traumatisme şi paraplegie (paralizată de la mijloc în jos) din cauza fracturii la coloana vertebrală”, a declarat pentru News Cluj, directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, Călin Ganea.


Soţul femeii a fost reţinut pentru 24 de ore, judecătorii dispunând mai apoi cercetarea sub control judiciar.

La toate aceste scene au asistat şi copiii cuplului de 11, 8 şi 5 ani.



Vă mai recomandăm:

Un bărbat care muncea la blocurile ANL din Feldru a căzut de la etajul al IV-lea

Un bătrân cu probleme psihice a decedat după ce s-a prăbuşit de la etajul al treilea al Spitalului Judeţean de Urgenţă


 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite