VIDEO Din cauza datoriilor, un bărbat din Baia Mare s-a spânzurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul s-a spânzurat în faţa casei sale
Bărbatul s-a spânzurat în faţa casei sale

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a decis să-şi pună capăt zilelor, după ce a fost părăsit de familie, iar datoriile l-au ajuns din urmă. Incidentul s-a petrecut pe strada Poiana, din Baia Mare. Băimăreanul a fost găsit spânzurat lângă uşa de acces în gospodărie.


 Trupul neînsufleţit al victimei a fost descoperit de un vecin, care a cerut ajutor la 112. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD şi unul al poliţiei, însă nimeni nu a mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului. 


Potrivit primelor informaţii, motivul pentru care bărbatul a decis să se sinucidă ar fi fost lipsa banilor şi numeroasele datorii adunate de-a lungul timpului. Mai mult, acesta a fost părăsit de soţie şi de cele două fiice ale sale, în urmă cu puţin timp. Poliţiştii au găsit la faţa locului un bilet de adio în care bărbatul îşi cerea iertare. „Doar atâta zicea că atâta e de grea viaţa asta  şi nu zicea nimic că vrea. Mai zicea el înainte ca vai că mă duc şi mă omor şi mă  spânzur dar nu l-am crezut în stare să facă asta. I-a fost greu pentru că dânsa ştie că a stat aici lângă ei” a povestit o vecină.


Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Baia Mare pentru efectuarea necropsiei.

     

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite