VIDEO Andra i-a colindat pe băimăreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un ultim concert de colinde, înaintea Crăciunului, a avut loc sâmbătă seara pe scena amplasată în Centrul Istoric al municipiului Baia Mare. Invitată a fost una dintre cele mai apreciate voci feminine a muzicii româneşti, Andra. Artista a reuşit să ofere băimărenilor câteva momente de neuitat, cântănd atât piesele sale consacrate cât şi colinde.

Evenimentul de sâmbătă seara a făcut parte din „Iarna Băimăreană“, acţiune desfăşurată pe tot parcursul lunii decembrie. În ultimele săptămâni, în Baia Mare au cântat Ducu Bertzi, Paula Seling, urmând ca de Revelion HI-Q să ajungă la Baia Mare. Cu toate acestea, probabil cel mai aşteptat concert a fost cel al Andrei, peste o mie de băimăreni fiind prezenţi în Piaţa Millennium.
 

Timp de aproximativ o oră, Andra a cântat cele mai frumnoase colinde, piesele sale consacrate, dar şi cele mai noi producţii. Deşi temepratura de afară nu era una tocmai prielnică, băimărenii au stat în număr mare pe tot parcursul evenimentului, colindând în repetate rânduri alături de artistă. 


„Iarna Băimăreană“ se va încheia în prima zi a anului viitor, cu un concert de muzică clasică, care va avea loc la Catedrala Episcopală „Sfânta Treime“.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite