Tânăr de 24 de ani, decedat în urma unui accident rutier. Scenariul pare desprins dintr-un film

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un motococlist fără permis de conducere, conducând o motocicletă neînmatriculată, a izbit un tractor condus de un bătrân de 70 de ani, aflat sub influenţa alcoolului şi care a fugit de la locul accidentului.

Din păcate, deşi scenariul pare desprins dintr-o comedie neagră, s-a întâmplat în realitate. Accidentul cumplit a avut loc duminică seara, în localitatea Borcut, pe o uliţă din sat, unde tânărul de numai 24 de ani şi-a pierdut viaţa în urma acestui eveniment rutier. ”În urma impactului, conducătorul motocicletei a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital, iar la câteva ore a decedat. Poliţiştii au constatat că cel în cauză nu poseda permis de conducere categoriei din care face parte vehiculul iar în momentul producerii accidentului nu purta cască de protecţie. Conducătorul tractorului, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de poliţişti. El a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, arată purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Mai puteti citi:

Christian Sabbagh a salvat familia unei românce la graniţa dintre Liban şi Siria: „Am văzut cu ochii mei copii sfârtecaţi, femei însărcinate despicate“

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite