Gabriela Szabo, ministrul Tineretului şi Sportului, o dezamăgire pentru primarul Băii Mari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, primită la Baia Mare cu surle şi trâmbiţe, fiind perioada în care se discuta foarte mult de preluarea bazelor sportive de către municipalitate, l-a dezamăgit pe primarul de Baia Mare.

Cătălin Cherecheş a criticat în termeni foarte duri ceea ce se petrece acum la acest minister, fiind mai degrabă nervos fiindcă încă Ministerul nu a făcut nimic concret pentru ca municipalitatea să preia aceste baze sportive.

“Din păcate, sunt oameni şi instituţii care tratează cu dispreţ comunitatea băimăreană, municipiul Baia Mare. Aşa ceva nu pot să accept! 

Fiind şi final de an, moment de bilanţ, consider că este un moment prielnic să îmi manifest nemulţumirea faţă de modul în care Ministerul Tineretului şi Sportului înţelege să gestioneze problema bazelor sportive din Baia Mare, nevoile sportivilor de performanţă, dorinţa cetăţenilor care vor să facă mişcare. 

Cu ocazia Galei Sportului Maramureşan, manifestare organizată de Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport, am făcut o serie de declaraţii dure la adresa ministerului de resort, la adresa doamnei ministru Gabriela Szabo, fost sportiv de performanţă, pe care o respect şi o apreciez ca om. Cu regret trebuie să recunosc însă, până în acest moment, Gabriela Szabo m-a dezamăgit în calitate de ministru", a declarat Cătălin Cherecheş. 

Vă reamintim că Primăria Baia Mare se chinuie de ceva vreme să preia în administrare bazele sportive din municipiu, însă fără folos. Vizita făcută de Szabo în Baia Mare a fost văzută la acea vreme ca o mare realizare, ministrul având atunci ocazia să vadă o parte din aceste baze sportive şi să îşi facă singură o părere. Dar nu a fost să fie. Nu încă, cel puţin. 

Citeste si: VIDEO Deputatul Szabo Odon este acuzat că făcut rost de o casă, în buricul Oradei, de peste 200.000 de euro

Tatăl Gabrielei Szabo a murit

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite