Festivalul borşenilor plecaţi la muncă în străinătate are loc în Pasul Prislop

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oraşul Borşa este cunoscut în România ca fiind unul din locurile unde munca în Italia sau Franţa le-a adus prosperitate localnicilor. Luna august este luna când aceştia îşi iau concedii şi vin acasă pentru a se simţi bine şi a fi alături de familiile lor.

Undeva la umătate din populaţia din Borşa este plecată la muncă în străinătate, de aici trimit banii acasă, bani care sunt folosiţi pentru a cumpăra maşini scumpe şi a construi case mari în care de cele mai multe ori nu stă nimeni. În această lună terasele sunt pline ochi, maşinile sunt turate la maxim....

Conducerea Primăriei Borşa s-a hotărât ca în data de 16 august să dea drumul primei ediţii a Festivalului Borşenilor de Pretutindeni.

În data de 16 august vom organiza Festivalul borşenilor de pretutindeni, unde vom o avea o seară irlandeză şi cu invitaţi din celelaklte ţări unde locuiesc borşenii permanent sau lucrează. Italia, Franţa, avem şi o formaţie din Georgia. Va fi foc de tabără şi noaptea se va dormi în cort. Evenimentul va avea loc, sus pe Prislop”, a declarat Sorin Timiş, primarul oraşului Borşa. 

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite