Cum va fi vremea în Maramureş până în 10 mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meteo in Maramures pana in 10 mai FOTO:Dragos Hojda
Meteo in Maramures pana in 10 mai FOTO:Dragos Hojda

Soarele va străluci din plin pe cerul Maramureşului în ultimele zile ale lunii aprilie şi în prima parte a lunii mai. Sunt aşteptate şi ploi care vor mai răcori atmosfera.

Administraţia Naţională de Meteorologie a făcut o estimare a valorilor termice care se vor înregistra până în data de 10 mai. 

Potrivit meteorologilor, în următoarele două săptămâni în Maramureş vremea va fi caldă în primele două zile de prognoză. În data de 29 aprilie valorile termice vor scădea accentuat, cu peste 10 grade, ajungând la maxime diurne de 10-11 grade şi minime nocturne în jurul valorii de 2 grade. 

Din 30 aprilie temperaturile vor creşte uşor, astfel că, pe 1 mai, mediile regionale ale maximelor, de 17-18 grade, şi ale minimelor, de 5-6 grade, vor caracteriza o vreme normală pentru această perioadă din an. 

Meteorologii au mai anunţat faptul că din data de 2 mai şi până în 10 mai, vor fi oscilaţii uşoare de la o zi la alta, dar valorile termice, atât cele diurne, cât şi cele nocturne, se vor apropia de mediile climatologice specifice perioadei. ANMH a mai anunţat că vor fi posibile ploi aproape zilnic, dar pe 28 aprilie pe arii extinse vor fi averse, moderate cantitativ. 

Citeste si: DOCUMENTE Învăţăturile unui profesor de Religie pentru elevii săi de liceu: „Homosexualii sunt vrednici de moarte”

EXCLUSIV Înscrierea la ora de Religie s-ar putea face pe ciclu de învăţământ, retragerea fiind posibilă doar la sfârşit de an şcolar

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite