Cel mai mare brad de Crăciun din România, de 32 de metri, a ajuns în Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cel mai mare brad de Craciun din Romania are 32 M. foto: Cristi Muresan
Cel mai mare brad de Craciun din Romania are 32 M. foto: Cristi Muresan

Cel mai mare brad de Crăciun din România are 32 de metri. Acesta a fost adus cu mari dificultăţi din staţiunea maramureşeană Izvoare şi în zilele care urmează va fi împodobit, conform tradiţiei locale, astfel încât în data de 1 decembrie să fie gata.

„Viaţa şi oraşul întotdeauna merg înainte. Pentru că urmează sărbătorile de iarnă, am făcut astăzi primul pas. Un pas simbolic, un prim cadou băimărenilor, cel mai frumos brad pe care l-am avut până acum. Are 32 de metri, zilele următoare va fi ornat şi îi va bucura pe băimăreni şi turişti în perioada sărbătorilor de iarnă, în atmosfera feerică a Centrului istoric care va găzdui şi Târgul de Crăciun. 

În acest fel, cei tineri şi cei în vârstă vor avea bucuria să îşi găsească în centrul istoric, plin de farmec, lucruri care să îi relaxeze şi să îi bucure. E un gest de iubire pentru băimăreni şi pentru oraş. În 1 Decembrie vom aprinde împreună luminile pe acest brad şi iluminatul ornamental de sărbători. În jurul său vom amenaja, bineînţeles, patinoarul. De când sunt primarul acestui oraş, Baia Mare a avut cel mai mare brad din ţară. Şi în acest an este la fel", a declarat primarul Cătălin Cherecheş. 

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite