Băimărenii mărşăluiesc faţă de tăierea pădurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
defrisari

Municipiul Baia Mare se alătură şi el oraşelor din România în care oamenii vor ieşi în stradă pentru a spune un NU hotărât defrişărilor pădurilor. Protestul din Baia Mare va avea loc în data de9 mai, între orele 16 şi 18:00.

Potrivit organizatorilor, la protest sunt aşteptaţi să ia parte undeva la 50 de persoane. Acţiunea va avea loc în Piaţa Revoluţiei din municipiu. 

Trebuie spus, spre exemplu, că numărul infracţiunilor constatate de către cei de la Direcţia Silvică în primul trimestru al acestui an este mai mare decât perioada similară a anului trecut. 

Printre altele, protestatarii cer o protecţie mai bună decât cea de acum a Pădurilor Virgine, Cvasivirgine şi a Parcurilor Naţionale prin instituirea „Catalogului Naţional al Pădurilor Virgine şi Cvasivirgine”, ca instrument de evidenţă şi gestiune prin ordin al conducătorului autorităţii publice centrale care răspunde de silvicultură. Se mai cere apoi deblocarea dosarelor de corupţie din domeniul forestier. 

Citeste si: Elena Udrea a fost eliberată din Penitenciarul Târgşor. Aceasta va sta în arest la domiciliu. „Voi rămâne în politică, sunt multe de schimbat”

Baronii cu tradiţie din PSD sar la gâtul lui Ponta. Oprişan: Se doreşte să fim un stat centralizat, ca înainte de 1989

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite