Antrenorul echipei HC Thuringer a ajuns în atenţia Federaţiei Europene de Handbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Herbert Muller a făcut mai multe acuzaţii nefondate la adresa clubului băimărean Foto:Adevărul
Herbert Muller a făcut mai multe acuzaţii nefondate la adresa clubului băimărean Foto:Adevărul

Herbert Muller, antrenorul echipei HC Thuringer, a ajuns în atenţia Federaţiei Europene de Handbal pentru acuzaţiile aduse clubului HCM Baia Mare, dar şi a arbitrilor care au condus meciul dintre cele două echipe. Punând pierderea meciului pe seama arbitrajului incorect şi a lipsei de fair-play, Muller a adus acuze grave clubului băimărean, susţinând în presă că oficialii clubului au mituit arbitri.

Acuzaţiile aduse de Herbert Muller asupra arbitrilor antrenorilor care au condus partida pierdută de campioana Germaniei la Baia Mare au ajuns la Curtea de Hanbal a Federaţiei Europene. Punând în pericol renumele clubului băimărean şi încrederea în integritatea arbitrilor, Muller a făcut acuzaţii despre modalitatea de desfăşurarea meciului, despre modul în care s-a desfăşurat partida, acuzând arbitri de luare de mită.

În urma unei analize, Federatia Europeana de Handbal „consideră astfel de declaraţii ca fiind dăunătoare şi că au fost făcute fără dovezi. Domnul Müller a încalcat astfel principiile de Fair Play şi Codul de Conduită al EHF. Curtea de Handbal a EHF a fost solicitată, în consecinţă, să înceapă procedurile legale, iar legitimitatea solicitării a fost confirmată de preşedintele acestui for al EHF“, se arată în comunicatul oficial. Mai mult, părţile implicate în această dispute sunt invitate să depună mărturie înainte de decizia finală a Federaţiei Europene de Handbal.

Tot ca urmare a acuzaţiilor aduse de Herbert Muller, HCM Baia Mare, a anunţat în data de 16  noiembrie, că îl va acţiona în instanţă pe antrenorul HC Thuringer pentru prejudiciile de imagine aduse clubului băimărean.

HCM Baia Mare îl dă în judecată pe antrenorul echipei Thuringer HC

HANDBAL HCM Baia Mare a învins la limită Thuringer, în Grupa A, din Champions League

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite