Băcăuanii nu stau acasă de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aceștia au ales să petreacă noaptea dintre ani la restaurant. Proprietarii de localuri au încercat să le ofere clienților mult cu bani puțini și așa au reșit să-și ocupe toate locurile. Pentru tinerii cu chef de distracție cluburile sunt varianta ideală pentru o petrecere de neuitat ce se poate întinde până în zori.

După un an de muncă, sute de băcăuani vor să se simtă bine în noaptea de Revelion și au ales să se distreze la restaurantele din oraș sau județ.

Meniurile au fost adaptate la prețurile pieței și la posibilitățile clienților, așa că pentru o petrecere reușită, cu toate bunătățile pe masă, aceștia trebuie să scoată din buzunar între 150 și 300 de lei de persoană. "Avem rezervări pentru 140 de persoane. Tariful este de 150 de lei în care sunt incluse aperitivul, grill mixt, salată de fructe, băutură, două cafele și prăjituri", ne-a declarat Iulian Curpăn, administratorul unui restaurant situat pe drumul spre localitatea Sărata-Băi.

Pentru doar 50 de lei în plus, la o vilă de pe strada Cuza Vodă, băcăuanii pot petrece în stil italian. "Vom servi preparate din bucătăria italiană, avem un DJ, un porgram cu muzică live și un grup de colindători. La miezul nopții va fi și un foc de artificii", ne-a spus Ștefan Sandu, șeful restaurantului.

Aici băcăuanii vor găsi în farfurie somon fume, file anchoise, pui american, ruladă în trei culori, ficăței cu ananas și bacon, switzer cu măr, ruladă de șalău și cotlet umplut. Din meniu nu lipsesc tortul și băutura. Pentru cei care vor și cazare pachetul este de 350 de lei în care este inclusă masa de Revelion, camera și prânzul de a doua zi.

Petrecere selectă la Slănic Moldova

De departe cea mai extravangantă petrecere din județ pare să fie cea organizată de un hotel "boutigue" din Slănic Moldova. Pentru 300 de lei de persoană, organizatorii au pregătit un meniu și un program de vis.

Clienții vor fi serviți cu brânzeturi fine cu fructe, șoric în felie de gogoșar, ridiche cu icre de crap, ruladă din piept de pui și multe alte produse, toate într-un ananas pe care clienții îl pot savura la finalul aperitivului. "La felul doi avem păstrăv în crenguțe de brad, apoi sarmale cu mămăliguță, căprioară și mistreț în sos de vin, friptură de pui sau porc La final servim înghețată cu fructe și tort", ne-a spus Dana Durdunescu, administratorul hotelului.

Totul este stropit din plin cu băuturi fine și muzică de calitate. O formație va întreține atmosfera toată noaptea cu muzică pe toate gusturile, iar cireașa de pe tort va fi o dansatoare care va dansa pe ritmuri orientale.

Tinerii care vor să danseze toată noaptea și să se simtă bine pot merge la petrecerea din clubul din incinta Casei de Cultură, unde 15 artiști vor avea grijă să facă atmosferă sau în cel din cartierul Cornișa.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite