Bacău: Șofer de TIR strivit în cabină după ce a agățat grinda unui pod

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 62 de ani, angajat al unei societăți care efectuează transport intern și internațional de mărfuri din Bacău, a fost strivit în cabină de grinda de gabarit a unui pod de cale ferată.

Nenorocirea s-a petrecut aseară, în timp ce șoferul se afla la intersenția străzilor Republicii, Gheorghe Donici și Ștefan cel Mare din Comănești și a intenționat să treacă pe sub podul de cale ferată Baranga, însă remorca n-a mai încăput.

La trecerea pe sub podul de cale ferată, TIR-ul pe care îl conducea a agățat grinda de gabarit a căii ferate, care a căzut peste cabina șoferului. Conducătorul auto a decedat pe loc", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.  

Șoferul societății comerciale din Bacău transporta un container sigilat plin cu lemn și venea dinspre Miercurea Ciuc. Pompierii sosiți la fața locului l-au scos de sub fiarele TIR-ului pe conducătorul auto decedat, care a fost dus la morga Spitalului Județean de Urgență din Bacău pentru efectuarea autopsiei.

BacăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite